Община Сливен

Наградиха най-активните от Спортното училище в кампанията „Аз вярвам и помагам“

----
04.05.2023 / 10:25

Приключи благотворителната кампания „Аз вярвам и помагам“, проведена в Спортно училище "Д. Рохов" в Сливен. Днес станаха известни победителите, събрали най-много пластмасови капачки за благотворителна цел - закупуване на медицинска апаратура за недоносени бебета.

Първи са учениците от 7. Б клас с класен ръководител Димитринка Михайлова, предали близо 20 кг пластмасови капачки. След тях се нареждат 8.Б клас, с класен ръководител Жанета Цанкова. Трети са учениците от общежитието към училището.

На кратка церемония днес директорът Лъчезар Дойчев и заместник-директорите Наташа Иванова и Лидия Петрова изказаха благодарност към най-активните участници и им пожелаха да бъдат все така отговорни и достойни в делата си. Победителите получиха и награди.

През тази година първата в страната кампания за събиране на пластмасови капачки в помощ на недоносените бебета "Аз вярвам и помагам" навършва 8 години. За този период са събрани и предадени за рециклиране стотици тонове пластмасови капачки, а със събраните средства е закупена апаратура за неонатологични отделения в няколко града в страната. Създател на кампанията е Владислав Николов.

Още снимки от новината

-------
----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев