Община Сливен

Община Нова Загора набира доброволци за овладяване на бедствия и кризи

-------
27.09.2022 / 09:34

Община Нова Загора набира доброволци за овладяване на бедствия и кризи. Очаква се доброволците да участват в спасителни операции; ограничаване и ликвидиране на пожари; извършване на неотложни аварийно-възстановителни работи; оказване на първа помощ на пострадалите при пожари, бедствия и извънредни ситуации и др.

 

В Община Нова Загора е създаден един брой доброволчески отряд, който да подпомага основните съставни части на Единната спасителна система (ЕСС, информират от общинската администрация.

 

Оттам се обръщат с призив: "Подкрепете кампанията на Община Нова Загора, като станете доброволци в името на високата социална отговорност."

 

Информация за изискванията, необходимите документи за кандидатстване и преференциите, които могат да получат, е публикувана в сайта на община Нова Загора.

 

 

Повече разяснения може да получите от инж. Севдалин Спасов – ст. експерт „Защита на населението и отбранително мобилизационна подготовка” в Община Нова Загора: на място в общинска администрация и тел. 0457/6-28-38, 0885880458.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев