Община Сливен

Kандидати на „Демократична България” в Сливен отдадоха почит на жертвите на комунистическия терор в България

5454555455
09.09.2022 / 18:25

„Моят приоритет е животът на хората, да живеят в една чиста околна среда, и ще направим всичко необходимо за това”, обеща при откриване на предизборната кампания на Коалиция „Демократична България Обединение” в Сливен водачът на листата в 21 МИР Николай Сиджимов.

По думите на Сиджимов - един от водещите еколози в България, доскоро заместник - министър в МОСВ, започнал професионалното си развитие в Сливен, ще продължат усилията на зелените за чиста и здравословна околна среда; нулеви отпадъци и кръгова икономика; възобновяеми енергийни източници; устойчив, екологичен и безопасен транспорт.

Водачът на листата на „Демократична България” в Сливен изрази задоволство от изградените вече зелени зони. „Поставихме основите на депозитната система, сигурен съм, че това ще се случи, защото намерихме съмишленици”, заяви още Николай Сиджимов. Трябва да направим така, че и млади, и стари да живеят щастливи и доволни в една модерна европейска държава и да се върнат тези, които отидоха на гурбет. С техните възможности и опит заедно да продължим напред”, отбеляза Сиджимов.

 

Пепа Генчева, втора в листата с № 25, обяви като приоритет битка с корупционните схеми. Доскоро заместник-областен управител, тя изрази удовлетворение, че листата на „Демократична България” в Сливен съчетава разум, опит и младост. „Затова се надяваме на подкрепата на сливналии”, каза още Пепа Генчева.

 

Под номер 10 в листата е Кремена Борисова, която е известна с битките си за чистотата на въздуха, за адекватно сметосъбиране и управление финансите на община Нова Загора.

След представянето за настроението на симпатизантите се погрижи изгряващата местна звезда Илин Папазян.

Днес, 9-ти септември, част от кандидатите на „Демократична България” в Сливен отдадоха заслужена почит на жертвите на комунистическия терор в България.

Ето цялата листа: КП "Демократична България - Обединение" (ДА България, ДСБ, Зелено движение)

 

1. Николай Сиджимов

 

2. Пепа Генчева

 

3. Росен Петков

 

4. Руслан Кънев

 

5. Николай Николов

 

6. Тодор Янушев

 

7. Мая Койчева

 

8. Пеньо Георгиев

 

9. Александър Станчев

 

10. Кремена Петрова

 

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев