Община Сливен

Минчо Афузов официално встъпи в длъжност

-------
05.08.2022 / 15:15

Областният управител на област Сливен Минчо Афузов официално встъпи в длъжност, съобщиха от областната администрация. Както вече информирахме, той пое поста от Веселин Вълчев, който бе назначен на мястото на Афузов през февруари т.г.

На среща със служителите в администрацията днес Веселин Вълчев благодари на всички за проявеното усърдие и постигнатите резултати. „За мен беше чест да работим заедно“, отбеляза той и символично предаде поста на новия областен управител. От своя страна Минчо Афузов подчерта, че активната работа на областната администрация продължава, като основен приоритет е подготовката и провеждането на честни и прозрачни предсрочни парламентарни избори.

Минчо Афузов е роден на 2 юли 1976 година в Сливен. Длъжността "областен управител" Афузов е заемал в периода от май 2021 г. до февруари 2022 г. Преди това е бил общински съветник в Общински съвет-Сливен от 2015 г. до 2017 г. Дълги години е работил в частния сектор. Има образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Международни икономически отношения“ в Стопанската академия „Д. А. Ценов“-Свищов.

 
 

Copyright © 2008-2022 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев