Община Сливен

Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ „д-р Иван Селимински”-Сливен получи дарение от книги, поетични календари и химикали

.........................................................
18.02.2022 / 14:50

Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ „д-р Иван Селимински”-Сливен получи дарение от книги, поетични календари и химикали. Те ще се използват за подпомагане на доброволното кръводаряване в областта. Книгите са предоставени от Сдружение „Лечение на КОВИД-19 с реконвалесцентна плазма”, а календарите и химикалите – от рекламна агенция „ТМ“ в град Раднево.

 

Изпълнителният директор на болницата д-р Васислав Петров и началникът на отделението д-р Рая Ралева благодарят за жеста на д-р Павлина Михайлова - председател на сдружението, на Маргарита Василева и Мария Иванова от рекламната агенция. Символичните подаръци ще се използват като знак на благодарност с цел подпомагане на доброволното и безвъзмездно кръводаряване в областта.

 

Книгите са 48, с различни заглавия и жанрове - библии, поезия, романи, приказки, биографии, хроники, научно-популярна литература. Сред авторите са имената на Дейвид Менаше, Катрин Милева, Димитър Пенчев, Яна Вълчева, Ан-Франсоаз Лоазо, Холи Уеб, Веселин Игнатов и др.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев