Община Сливен

Разследват кражби в село Мокрен, Сливен и Твърдица

.........................................................
14.02.2022 / 11:55

Криминалисти на РУ-Котел работят по случай на кражба от сградата на пощата в село Мокрен. Сигналът е получен на 13 февруари. Неизвестен извършител, след като е проникнал в помещение на пощата, е извършил кражба на сумата от 113 лева, намиращи се в чекмедже на гишето. Извършен е оглед, предприети са процесуално - следствени действия . Образувано е досъдебно производство.

 

 

 

Криминалисти на РУ-Сливен работят по серия от кражби от вендинг автомати в град Сливен. В различен период от време за били взломени осем броя автомати за кафе, намиращи се на територията на град Сливен. Нанесените щети са в процес на установяване. По случая се извършват процесуално - следствени действия. Образувани са досъдебни производства.

 

Кражба от заведение в сливенския квартал „Българка“ разследват служители на РУ-Сливен. На 12 февруари е заявена кражба на сумата от 500 лева от дневния оборот на заведението. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Криминалисти на участък „Запад“ към РУ-Сливен работят по сигнал за кражба. За времето от 5 до 13 февруари от частен имот в местността „Аркариолу“, в землището на село Ковачите, е извършена кражба на 46 посадени дръвчета-череша. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев