Община Сливен

От ВиК съобщават за временно спиране на водата и организация на движението в кв. "Речица"

.........................................................
14.02.2022 / 09:34

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 14.02.2022 – 27.02.2022 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект „Изпълнение на инженеринг - проектиране, строителство и авторски надзор на обект “Изграждане и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги съоръжения в кв. "Речица", Агломерация Сливен”, съгласно условията на ФИДИК Жълта книга“, са възможни временни затруднения и неудобства за жителите и гостите на кв. Речица.

 

По трасетата на следните улици и участъци в кв. „Речица”, гр. Сливен са възможни временни прекъсвания на водоподаването и е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и техните автомобили, с минимални затруднения:

 

1. По трасето на главен колектор II - по ул. „Драва“, между ул. „Опълченска“ и ул. „Петко Напетов“;

 

2. По трасето на Клон 40 – по ул. „Безименна“, успоредно на ул. „Михаил Греков“;

 

3. По трасето на Клон 44 – по ул. „Поп Тома“ между ул. „Драва“ и ул. „Възраждане“;

 

4. По трасето на Клон 89 – по ул. „Горска“, между ул. „Михаил Греков“ и ул. „Здравец“.

 

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД“, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура“, финансиран от Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионен фонд.

 

"Водоснабдяване и Канализация - Сливен" ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Радио Сливен нет
 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев