Община Сливен

Приемен ден на кмета Стефан Радев и негови заместници се проведе днес

----
03.02.2022 / 17:00

Казуси, свързани предимно с водопреносната мрежа в различни части на града, поставиха днес жители в приемния ден на кмета Стефан Радев и негови заместници. Сливенският градоначалник беше помолен за съдействие при решаване на проблем с водоподаването в един от районите на Сливен. Кметът обеща да разгледа възможните варианти с експерти и ако е възможно, да се търси решение по казуса.

От името на живущи във вилна зона, граждани изразиха благодарност към ръководството на Общината за поставяне на частично осветление и запълване на дупки по пътя в района. Жител на квартал „Речица" внесе подписка в подкрепа на позицията на Общината в преговорите за финансиране на подмяна на цялата водопроводна мрежа в квартала.

 

В рамките на приемния ден от част от заместниците на Стефан Радев беше потърсено съдействие по жилищни въпроси и казуси, свързани с трудовата заетост и др.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев