Община Сливен

Поздравление на председателя на местния парламент Димитър Митев по случай първия учебен ден

-----
15.09.2021 / 10:19

Уважаеми учители, родители,

 

Мили ученици,

 

За мен е удоволствие лично от мое и от името на колегите ми от Общински съвет-Сливен да ви поздравя по случай новата учебна година. Нека за всички тя да бъде изпълнена с по-малко предизвикателства и повече възможности!

 

За първокласниците този ден е по-специален, защото училището за първи път пред тях разкрива своите врати. Пожелавам им да изучават с любознателност и старание необятния свят, който ще им се разкрие, да се радват на нови приятелства и много щастливи дни.

 

На учениците от прогимназиален и гимназиален етап пожелавам още много успехи и активно да участват в обучителния процес, който ще спомогне за бъдещото им развитие и реализация.

 

Използвам случая да изразя благодарност към всички учители, които показаха търпение и висок професионализъм през изминалата и трудна учебна година. Успяхте в предизвикателствата на съвремието да се адаптирате, да мобилизирате енергията си и все така да бъдете ключова фигура за възпитателните, образователните и ценностните процеси в живота и постиженията на вашите ученици!

 

На всички пожелавам здраве, благополучие, високи постижения и успехи!

 

На добър час!

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев