Община Сливен

Борис Ячев представи водача на листата на Българските патриоти в Сливен

.........................................................
27.06.2021 / 15:57

Зам. председателят на НФСБ Борис Ячев представи водача на листата на Българските патриоти в Сливен Елена Пешева още в началото на кампанията. На събранието присъстваха вторият в листата на патриотите Доброслав Иванов и шестият Иван Дойчев, ръководства и активисти на НФСБ от областта. Борис Ячев направи анализ на предизборната ситуация в страната и обясни, че възможността за това в следващия парламент да има народен представител от Сливен е съвсем реална, както и това да има сериозна парламентарна група на патриотите.

 

Една от темите, които най-много вълнува хората в областта, са доходите. Категорични сме, че пенсиите трябва да се преизчислят. Всички пенсии. И то веднага, заяви Елена Пешева.

 

„Аз винаги съм бил за единство на патриотичните партии и движения. И след първоначалния разпад на различни партии в национално отговорния сектор методично работих за обединението. Само си представете какво отговорно управление ще има България, ако се оформи един широк национален блок от патриотични партии, такива които защитават предприемачеството и хората които дават хляба на българина!” сподели Доброслав Иванов

 

На срещата бяха обсъдени въпроси около планирането на една успешна кампания.

 

Водачът на листата се срещна и с членове и симпатизанти на ВМРО.

 

Българските патриоти ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ са под № 16 на машината и в бюлетината.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев