Община Сливен

Коалиция „Българските патриоти“ започна подписка в Сливенско за закриване на ДПС

...
24.06.2021 / 16:42

От Котел започна инициативата на коалиция „Българските патриоти“ за събиране на подписи за забрана на ПП „Движение за права и свободи“.

„Ние, „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, считаме, че с политическата си дейност и изявите на ръководство си „Движение за права и свободи“ показа, че е антибългарска, противоконституционна и етническа партия. Приканваме всички граждани да се включат в подписката, която ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за закриване на партията. Заедно, с обединени усилия, можем да осуетим поредното национално предателство и да спрем завръщането на ДПС в управлението на държавата“, заяви областният координатор на НФСБ Доброслав Иванов.

Повод за острата реакция от страна на патриотите е посещението на председателя на ДПС Мустафа Карадйъ в Турция, по време на което той нарече южната ни съседка своя родина.

Във възрожденския град патриотите срещнаха със свои симпатизанти и обсъдиха проблемите в общината като ниските доходи и безработицата, обезлюдяването на региона и липсата на инвестиции. Хората с тревога споделиха притеснението си от увеличението на цените на електроенергия и хранителните продукти.

„Силно съм мотивирана да се боря за развитието на региона, повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите и задържане на младите хора по родните места. Ще работя за решаването на натрупаните през годините проблеми в общината“, заяви водачът на листата на патриотите в Сливен Елена Пешева.

Коалицията „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ е с номер 16 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев