Община Сливен

Досъдебно производство за притежание на наркотици в Сливен... Кражба на медни проводници в Твърдица

.........................................................
21.06.2021 / 10:34

Криминалисти работят по заявена кражба на медни проводници от частен имот в град Твърдица. Сигналът е получен на 18 юни по време на специализирана операция по противодействие на престъпленията срещу собствеността и личността на територията на община Твърдица. Извършени са незабавни издирвателни действия. По подозрение за извършената кражба е установен криминално проявен 44-годишен мъж от същия град. Той е задържан за 24 часа на основание чл.72, ал.1,т.1 от Закона за МВР. Вещите, обект на кражбата са предадени. По случая работят разследващ полицай и криминалисти на РУ-Твърдица.

 

Полицейски служители на РУ-Твърдица са установили случай на управление на МПС след употреба на наркотични вещества. На 19 юни, около 21,50 часа, в град Твърдица е извършена проверка на 31-годишен мъж, водач на лек автомобил „Ауди А4“. Пробата, извършена с техническо средство, е показала положителен резултата за употреба на наркотично вещество. По случая работи разследващ полицай.

 

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен. На 20 юни в квартал „Даме Груев“ е извършена проверка на 35-годишен мъж от град Сливен. Полицейските служители установяват, че мъжът държи високо рискови наркотични вещества. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа на основание чл.72, ал.1,т.1 от Закона за МВР.

По случая работят разследващ полицай и криминалисти на РУ-Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев