Община Сливен

Коалиция ГЕРБ - СДС представи кандидатите си за народни представители в 21 МИР Сливен

-------
17.06.2021 / 09:40

"Силата на ГЕРБ сте вие. Бъдете горди, че ГЕРБ в Сливен е това, което е, благодарение на вас!" Така емоционално се обърна към всички присъстващи в зала „Сливен” тази вечер областният ръководител на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава Танева, водач на листата на коалицията ГЕРБ - СДС за парламентарните избори на 11 юли. Събитието, на което бяха представени кандидатите за народни представители за 21 МИР Сливен от КП ГЕРБ - СДС, даде началото на предизборната им кампания за вота на 11 юли и събра членове, симпатизанти, съмишленици и граждани, обединени от идеята за „Ред в хаоса“.

 

Десислава Танева призова всички към искреност и очерта главното предизвикателство пред партийния актив за вота през юли – да бъде обяснено на хората какво е направено от ГЕРБ и да бъдат убедени да гласуват. Всичко сме правили в общ интерес и с грижа за хората, заяви тя.

 

ГЕРБ е най – дълго управлявалата партия в новата история на България, подчерта водачът на листата в Сливен и заяви: „Категорична съм, че по - добри управленци не е имало. И сега няма по - добра експертиза”. Не изключи, че е имало и грешки, но направеното е повече, подчерта тя.

 

Никога не съм се съмнявала в честността на изборите, ние сме печелили и когато сме били в опозиция, каза още Танева. Но сега, по думите й, страната е в почти революционна обстановка, а служебното правителство работи като предизборен щаб на президента.

 

И сега ГЕРБ няма алтернатива, затова основното пред нас е да обясним на хората какво сме направили. Защото при нас има чуваевмост, това е нашата сила. Ние слушаме хората, затова е нужен максимален резултат, защото има още какво да направим в полза на общността, ние гледаме реално и прагматично, с поглед към това, което можем да направим, заяви водачът на листата на ГЕРБ - СДС в Сливен.

 

Хората не искат такава промяна и реваншизъм, каквито сега се осъществяват, заяви Танева и посочи като „емблематичен” примера с новоназначения директор на НАП.

 

Ръководили сме се от това, че трябва да подобрим живота на хората в България. Страната ни върви категорично по пътя на развитата европейска демокрация и няма да се търпи дълго сегашната ситуация, която е на принципа „Аз казвам – ти слушаш”. Вярвам на вашата всеотдайност, за да кажем „стоп” на времето, което с многохилядни демонстрации хората изгониха от Орлов мост още преди 30 години, прикани Танева. Нека да помогнем справедливостта да възтържествува по навреме, помоли още кандидатът за народен представител от ГЕРБ - СДС.

 

Тя призова присъстващите да обучават, особено възрастните хора, как се гласува машинно. Нужна е пълна мобилизация за гласуване и максимален резултат на 11 юли, заяви Десислава Танева.

 

Следващ акцент в обръщението й бе, че сме „в средата на местните мандати” и използва случая да поздрави местните власти в област Сливен, ръководени от екипи на ГЕРБ. Няма по - компетентни екипи, каза тя.

 

След това поздрави и младите в ГЕРБ - Сливен, които се изграждат като компетентни лидери.

 

.Думата бе дадена на кмета на общината Стефан Радев, който акцентира, че подкрепата от държавата в посока Сливен е над 16 млн лева за ключови обекти. Той подчерта и доброто партньорство между ГЕРБ и СДС.

 

Десислава Танева представи листата, с която „ГЕРБ излиза за категорична победа”.

Ето кандидатите:

 

Десислава Танева – икономист - областен координатор на ПП ГЕРБ и министър на земеделието и храните в периода 2014-2017 г. и 2019 – 2021 г., депутат в 41-во, 42-ро, 43-то и 44 –то Народно събрание.

 

Мария Белова – юрист. Народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание.

 

Наталия Канева – лекар. Завършила е Медицински университет – София. Началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен.

 

Евгени Балев - професионален състезател и треньор по колоездене. Многократен шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България през 2008 година.

 

Борис Шейтанов – предприемач, завършил „Бизнес и хотелиерство“ в Хага. Мениджър на застрахователен офис.

 

Георги Даскалов – фармацевт. Завършил е Медицински университет – София. Мениджър на аптека в Сливен.

 

Деян Митев – завършил е Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив. Директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен.

 

Галя Хачадурян – юрист. Член е на Адвокатски съвет на Адвокатска колегия - Сливен.

 

Милена Гочева – педагог. Завършила е „Начална училищна и предучилищна педагогика“ и „Бизнес и администрация“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

 

Даниела Василева – педагог. Завършила е Стопанска Академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов, специалност Финансов мениджмънт. В момента е преподавател в Сливен.

 

Велмира Вълева – лингвист с арабски език. Асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

 

Чавдар Божурски – юрист. Бивш областен управител на Сливен.

 

 

 

Коалиция ГЕРБ - СДС е с № 5 в интегралната бюлетина.

 

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев