Община Сливен

Бивша служителка на Дългия: Слави Трифонов е кошмар, крещи и чупи телефони в стените!

.........................................................
14.06.2021 / 09:30

За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящите парламентарни избори, се говори от години. Хората от екипа му обаче никога не са си позволявали да коментират публично униженията и жестоките скандали, които търпят от шефа си, тъй като за подобни изяви се отнасяли сурови глоби.

 

Бивша служителка на Дългия обаче прави шокиращи разкрития за безобразното му поведение в интернет форума „БГ Мама“, където хиляди жени от страната дискутират всевъзможни теми. Подчинената на Слави се е подписала с псевдоним, за да не си навлече гнева му, но е вписала, че е жена на 45-годишна възраст. „Ами, пожелайте си го Слави и ще го получите. Аз понеже съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек е. Както написа някой по-нагоре – деспот. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него, и то буквално, що народ не издържа и се махна. То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, певци... Как пък една жена не го издържа. Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как изобщо издържаха някои хора там, се чудя... Няма такава гад, егоцентрик и самовлюбен. С патриотите е патриот, с чалгарите е чалгар, с обикновените хора и той обикновен. Фалш от всякъде. А вие гласувайте, гласувайте...“, пише възмутената жена, работила с Трифонов.

 

Досега единствено напусналият отдавна кораба на Дългия Любо Нейков си е позволявал да споменава, че екипът и сценаристите са били глобявани по минимум 200 лева, ако шефът им не е на кеф и го подразнят, нарушавайки казармените порядки, които е въвел. Другите обаче се страхуват да не ги застигне отмъщение, ако извадят на бял свят подобни факти от зад кулисите.

 

Припомняме, че през 2019 г. софиянката Хубавена Ненкова сподели в интернет пространството, че гардове на Трифонов са ударили колата ѝ в столичния кв. „Изток“, а след това от втория автомобил от ескорта на чалгаря, пълен догоре с мускулести охранители, скочили и започнали да ѝ се ежат, заплашвайки я с физическа саморазправа. Потърпевшата бе публикувала писмото си на официалната страница на шоуто на чалга месията във фейсбук. Впоследствие обаче той побесня от разкритията ѝ и започна публично да я издирва, вследствие на което жената бе изключително разтревожена и притеснена.

Ретро
 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев