Община Сливен

Димчо Радев е новият шеф на Югоизточно държавно предприятие – Сливен

.........................................................
02.06.2021 / 12:02

Димчо Радев заема поста на инж. Пейчо Върбанов като директор на Югоизточно държавно предприятие – Сливен. Той ще изпълнява временно длъжността до провеждане на конкурс за избор на нов ръководител.

Припомняме, че инж. Върбанов напусна този свят на 26 май след продължително боледуване.

Междувременно стана ясно, че са сменени още няколко от шефовете в горския сектор. Промените в държавните предприятия са извършени с протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо Бозуков.

Ради Иванов е назначен за директор на Североизточното държавно предприятие – Шумен до провеждане на конкурс. Освободен е целият състав на органите на управление на предприятието.

В Югозападното държавно предприятие – Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.

В Южноцентралното държавно предприятие – Смолян и Северозападното държавно предприятие – Враца е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян до провеждане на конкурс. Досегашният заместник-директор на Северозападното държавно предприятие Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.

В Северноцентралното държавно предприятие – Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Канал 6
 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев