Община Сливен

Песни и танци огласиха Нова Загора по повод 1 юни - Международния ден на детето

-------
01.06.2021 / 19:44

Днес децата на Нова Загора се забавляваха, пяха и танцуваха по повод Международния ден на детето – 1-ви юни. Вълнуващият празник бе организиран от Община Нова Загора и НЧ „Д. П. Сивков – 1870” под надслов „Празник на усмивката” и негови своеобразни домакини и гости бяха кметът на Общината Николай Грозев и неговия екип.

Откритата сцена в Градската градина се превърна в сцена на детския талант и творчество. Там, с много ентусиaзъм и желание, палавниците от Детска ясла и ДГ „Слънчице” пяха песнички, танцуваха и рецитираха стихчета за своите малки и големи приятели. Междувременно, с много приятни емоции и усмивки малчуганите от ДГ „Надежда” и ДГ „Детски свят” заедно рисуваха своите мечти. Техните приятели от Детска филмова и театрална школа „Тракия Вижън“, облечени като познати приказни герои, им асистираха и помагаха в красивото приключение. Всички деца, с огромна радост, се качиха, разгледаха и включиха светлинната и звуковата сигнализации на противопожарния и полицейски автомобил, паркирани за тях на входа на Градската градина.

Община Нова Загора пожелава на всички новозагорски деца да бъдат здрави и дните им да бъдат изпълнени с много щастие и сбъднати мечти.

Още снимки от новината

-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев