Община Сливен

Празнично поздравление от кмета на община Твърдица Атанас Атанасов по случай 1 юни

-------
01.06.2021 / 19:42

МИЛИ ДЕЦА,

Отново е първи юни. Празникът, с който отбелязваме Международния ден на детето.

Наша отговорност като възрастни е в дни като днешния да насочваме погледа и вниманието Ви към онази истина, която ще Ви позволи да отхвърлите от себе си лъжата, а лукавството да отдалечите от ума си. Нека очите ви да гледат в доброто, което е правилната посока.

 

Затова днес пожеланията на ръководството на Община Твърдица към Вас са да слушате родителите си, наставниците си, да изпълнявайте съвестно наредбите и заръките, които те ви дават. Да обичате ближните, родния дом, родното населено място, своя род и своята родина.

 

А Вие, скъпи родители, учете децата си на вяра, надеждата и любов. На патриотизъм, на достойно смирение, човечност и съпричастност. На непримиримост към неправдата. Бъдете тяхна опора и подкрепа. Не забравяйте, че добрите деца се нуждаят от любов, а „лошите” от още повече любов. Добрината ще победи лошите мисли и настроение. Добрината ще ни направи щастливи.

 

Мили деца, малки и по - големи, в този празничен ден ръководството на Община Твърдица се обръща към Вас:

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДЕЦА!

 

Бъдете здрави, усмихнати, щастливи! За Вас, специално, като кмет, днес ще издам една устна заповед – всички госпожи, майки и бащи, баби и дядовци, да изпълняват днес с много любов всяко едно ваше желание! А Вие в отговор на това трябва да бъдете безкрайно добри. Такива, каквито всъщност, всички сме убедени, че можете да бъдете и със сигурност сте.

 

АТАНАС ХРИСТОВ АТАНАСОВ

 

Кмет на община Твърдица

Радио Сливен нет
 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев