Община Сливен

Шампионска седмица в Спортно училище "Д. Рохов" - Сливен

.........................................................
23.02.2021 / 09:13

Седмица на най-добрите спортисти и треньори за 2020 г. започна в Спортно училище „Димитър Рохов“ - Сливен.

От днес започна Седмицата на най-добрите спортисти и треньори за 2020 година на Спортно училище „Димитър Рохов“ гр. Сливен. Инициативата е първа по рода си и се налага поради съществуващата епидемиологична обстановка и невъзможността от провеждане на ежегодната официална церемония по награждаването. Всеки ден от седмицата ще бъдат обявявани най-добрите в различните спортове, подредени по азбучен ред. Днес своите награди получиха спортист и треньор на годината за спорт борба свободен стил.

С приза „Най-добър спортист за 2020 година“ бе отличена Назифе Таир, заела първо място в Държавния личен шампионат за девойки и първо място в Държавния отборен шампионат за девойки. Назифе Таир е втора в Държавното първенство за жени.

 

Нейни подгласници са Виктор Михов - втори при юношите и трети при мъжете, треньор Красимир Добрев, и Таньо Танев – първи при кадетите в личния и отборния държавен шампионат.

За треньор на 2020 година в борба свободен стил бе обявена треньорката на Назифе Таир и Таньо Танев - Недка Атанасова. Всички получиха поздравления от шампионката Станка Златева и от зам.-директорите на училището Лидия Петрова и Лъчезар Дойчев.

 

Наградите връчи Наташа Иванова, директор на СУ „Димитър Рохов“.

"Радио Сливен нет"
 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев