Община Сливен

В РБ "Сава Доброплодни" ще бъдат обявени номинациите и носителя на приза „Читател на годината“ на библиотеката за 2020г.

-------
13.01.2021 / 10:58

На 14.01.2021г. /четвъртък/, в 12:00ч., в Централното фоайе на РБ „Сава Доброплодни“, на специална церемония ще бъдат обявени номинациите и носителя на приза „Читател на годината“ на библиотеката за 2020г.

Конкурсът „Читател на годината” се провежда за пета поредна година и има за цел насърчаване на четенето сред всички възрасти и подпомагане процеса на изграждане на читателски навици. По регламент всяко обслужващо звено номинира между своите читатели кандидати за приза на базата на най-много заети книги и посещения за годината. За 2020г. са номинирани 10 читатели с най-много заемания от: Детски отдел, Чуждоезиков център и двете зали за свободен достъп. От номинираните се излъчва носителят на приза „Читател на годината”.

Всички номинирани читатели ще бъдат отличени с грамота и ще получат безплатна годишна читателска карта за 2021г. За носителя на приза и за най-четящите деца и тийнейджъри участващи в надпреварата, ръководството на библиотеката е предвидило и допълнителни награди.

Церемонията ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев