Община Сливен

Кметът на Нова Загора Николай Грозев благодари за дарени 4 апарата на общинската болница

-------
21.11.2020 / 10:54

Oбщо четири апарата, нужни за лечението на пациентите с Коронавирус, бяха осигурени за МБАЛ „Св. Петка Българска” със съдействието на ТЕЦ „Марица – Изток 2” ЕАД. С подкрепата на най-голямата енергийна компания вече са закупени: Кислороден концентратор DeVilbiss Compact, Кислороден концентратор Кробер О2, Подвижен дезинфекциращ уред UV-C-Vip air strike mobile и Почистваща машина HAKO. Те ще позволят извършването на необходимите лечебно-диагностични дейности за опазването живота и здравето на жителите на новозагорска община в Ковид отделението към общинската болница.

„Позволете ми да откроя значимостта на получената подкрепа от „ТЕЦ Марица Изток 2” ЕАД в създадената кризисна обстановка и да изкажа своята дълбока признателност за навременната помощ и съпричастност на инж. Живко Динчев – изп. директор на електроцентралата.

Благодарен съм на д-р Станка Иванова - управител на МБАЛ „Света Петка Българска”, за изключителната отдаденост в тази критична ситуация. Да рискуваш здравето и живота си за другите е равносилно на подвиг. Д-р Иванова и екипът с нея в Ковид отделението в Нова Загора са нашите герои! БЛАГОДАРЯ ВИ! Вярвам безрезервно във Вас и Ви подкрепям в нелеката борба с коварната болест! Бъдете здрави!“, каза кметът на Община Нова Загора Николай Грозев.

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев