Община Сливен

Община Сливен публикува анкета за мнението на гражданите относно развитието на общината

-------
03.08.2020 / 14:22

Община Сливен стартира процедура по разработване на План за интегрирано развитие на общината за периода 2021-2027 гoдина. Той определя основните приоритети в развитието на общината в следващия 7-годишен програмен период и е стратегически документ, който дефинира проектни идеи за финансиране със средства от европейския, общинския бюджет и други източници. В тази връзка представяме на вниманието на всички заинтересовани лица кратка анкета, която може да бъде попълнена на адрес:

 

 

 

https://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=fI0J/mY%2BZDU%3D

 

 

 

Анкетата е анонимна и съдържа въпроси, свързани с мнението на гражданите за развитието на общината и населените места на нейна територия.

 

 

 

Участието на жителите на Община Сливен в процеса по разработването на този стратегически документ е изключително важно и ще допринесе за неговото качество, реалистичност и широка обществена подкрепа.

 

Планът за интегрирано развитие се разработва, съгласно изискванията на Закона за регионалното развитие, Правилника за неговото прилагане и методическите указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община за периода 2021-2027 година.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев