Община Сливен

Ротари Клуб Сливен удвоява даренията на граждани

-------
08.04.2020 / 13:31

Ротари Клуб Сливен за поредна година организира кампания „Купи и Дари“, която ще стартира на 10 Април 2020 и ще продължи до 30 Април 2020.

Във всички магазини от веригата Мерканто, представители на клуба, ще поставят обозначени колички с логото на кампанията, в които граждани ще могат да даряват дълготрайни пакетирани продукти от първа необходимост. Към всеки оставен в количките продукт от граждани, Ротари Клуб Сливен ще добави още един.

Така, общо събраните дарения, ще бъдат предоставени на Общинската хранителна банка за дълготрайни пакетирани продукти от първа необходимост „Заедно за теб“ организирана от Община Сливен, за да достигнат те до най-нуждаещите се.

Събраните продукти ще бъдат раздадени от доброволци към Община Сливен на хора изпаднали в нужда по време на обявеното извънредно положение.

„Сега, повече от всякога, наши съграждани имат нужда от нашата подкрепа, и ние няма как да останем безразлични към това“, заяви Митко Митев, Президент на Ротари Клуб Сливен. „Членовете на нашия клуб, взеха единодушно решение да подкрепим инициативата на Община Сливен и кмета Стефан Радев „Заедно за теб“, чрез нашата регулярна кампания „Купи и Дари“. Нещо повече – ние ще удвоим получените продукти, и така ще сме още по-полезни в служба на нашето общество в този труден за всички момент. Отправям горещ призив към всички, които могат и искат да се включат, да го направят чрез „Купи и Дари“, за да покажем за пореден път, че ние пазим доброто и можем да бъдем съпричастни!“ добави Митко Митев.

Ротари Клуб Сливен служи на обществото вече 21 години, чрез множество реализирани обществени проекти и инициативи в нашия град.

Нека в навечерието на най-големия християнски празник, Великден, сме съпричастни с хората в нужда!

Вярваме, че заедно можем повече!

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев