Община Сливен

Димитър Митев: Общинският съвет работи активно и в новите условия

-------
24.03.2020 / 10:02

Правим всичко възможо и в сегашната ситуация да работим активно, заяви по телефона за Радио Сливен Нет председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев.

По думите му, при стриктно спазване на противоепидемичните и предпазните мерки, администрацията на Общинския съвет, а и на Общината, работи на пълен работен ден, сигналите и писмата от граждани се обработват, а отговорите се изпращат по електронен път.

 

Общинските съветници също обменят имейли и "заседават" по електронен път. Ако няма неотложна ситуация, остават в сила предприетите противоепидемични мерки на територията на община Сливен в изпълнение на препоръките на Националния оперативен щаб, според които се преустановява работата на местния парламент в Сливен до 13.04.2020 г., за което вече информирахме.

 

Според Митев, ако не бъде продължена карантината, следващото заседание на местния парламент трябва да се проведе на 23 април.

 

Председателят на Общинския съвет в Сливен отново призова гражданите да бъдат отговорни, да проявяват гражданско самосъзнание и да спазват препоръчителните мерки, свързани с епидемиологичната обстановка.

Източник: Радио Сливен нет
 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев