Община Сливен

ДПС-Сливен обяви подкрепа за действията на местните власти срещу коронавируса

-------
24.03.2020 / 09:59

Областната организация на ДПС - Сливен призовава жителите на областта да спазват предприетите противоепидемични мерки от Националния оперативен щаб, както и от местните власти.

Подкрепяме напълно предприетите мерки за ограничаване разпространението на коронавирус и в условия на извънредното положение в страната заставаме до кметовете на територията на областта, в т.ч. и на малките населени места, подкрепяме усилията им за запазване живота и здравето на хората”, заявяват отговорно от ДПС - Сливен.

 

 

 

Областното ръководството на движението работи в режим „работа от вкъщи” и остава на разположение на своите съграждани в случай на необходимост от конкретни действия и услуги. ДПС счита, че в така създалата се критична пандемична обстановка, хората повече от всякога имат нужда от подкрепа за разрешаване на техните проблеми и призовава и другите политически партии да окажат необходимото съдействие.

 

„Верни на принципите си, разпоредили сме на нашите сътрудници по места да бъдат в готовност да помогнат, да окажат съдйствие при нужда, като специално внимание отделяме на самотно живеещи, възрастни, а и на всички онези хора, които се нуждаят от жизнено необходими продукти, лекарства или лечение извън населеното им място”, заяви заместник – председателят на партията Янко Янков.​

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев