Община Сливен

Община Нова Загора с мерки срещу разпространението на COVID-19

-------
13.03.2020 / 15:34

Във връзка с разпространението на COVID-19 и обявена от Световната здравна организация степен на спешност за общественото здраве, по отношение на заболяването и препоръки на Националния оперативен щаб, за предотвратяване на разпространението, Община Нова Загора уведомява всички граждани, че:

1. Оптимизиран е пропускателният режим във всички обществени сгради, като не се допускат служители и граждани с грипоподобна симптоматика;

2. В рамките на приемното време на центровете за административно обслужване са предвидени три прекъсвания от по 15 мин. за дезинфекция и проветряване в часовете 10.00 ч.; 12.30 ч. и 15.00 ч.

Обръщаме внимание на всички граждани, че Община Нова Загора продължава да осигурява достъп до всички административни услуги, но призовава да се съблюдават хигиенните норми и препоръчителните превантивни мерки.

При възможност да се избягват местата със струпване на големи групи от хора и да се търси информация за възможност за заявяване на административни услуги по телефона и чрез интернет страницата на администрацията.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев