Община Сливен

Открита бе първата скейт площадка в Нова Загора

-------
06.03.2020 / 15:43

Днес в Нова Загора бе официално открита, така желаната и очакваната от децата и младежите в града, скейт площадка. Съоръжението за екстремни спортове е разположено на 570 кв. м площ и е вписано в парковата среда, като е в непосредствена близост до главните пешеходни алеи на Градски парк. Има обособена зона с пейки за отдих, която е свързана директно със съоръженията за трикове - без да пречи на ползващите ги скейтъри.

„Това е само началото на благоустрояването на Градския парк, което ще продължи още в началото на лятото.” - заяви градоначалникът, след водосвета за здраве и мигове преди да пререже лентата, заедно с две от децата, които преди около година поискаха от него изграждането на спортното съоръжение. Г-н Грозев пожела на малчуганите да се забавляват, да спортуват с много желание и да се радват на новата придобивка като се пазят от злополуки и инциденти.

След официалната церемония присъстващите имаха възможността да наблюдават атрактивни демонстрации с велосипед и скутеринг от талантливи новозагорски деца.

Още снимки от новината

-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев