Община Сливен

Кметът на Твърдица Атанас Атанасов публикува управленската си програма за мандата до 2023 г.

-------
25.02.2020 / 15:47

Кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов публикува управленската си програма за мандата до 2023 годинта в сайта на Общината.

„Настоящата програма обхваща 14 основни направления отобществения живот на община Твърдица, като техният брой исподелени в тях задачи не са крайно изброени и на всеки един етап от управленският мандат, могат да бъдат променяни, допълвани, отменяни в зависимост от тяхната конюнктурна актуалност, държавна политика и конкретни нужди, на конкретния жител на община Твърдица, който е поставен в центъра на управленската ми политика“, заявява Атанасов.

 

„Като кмет, спечелил мажоритарен избор, си запазвам правото на окончателна преценка и подбор на целите и задачите, които ще бъдат заложени в програмата, пречупвайки ги през призмата на предизборните ми обещания, дадени на избирателите от община Твърдица. Убеден съм, че всеки гражданин на общината има равното право да му бъде обърнато удовлетворяващо достойнството му внимание, всяко едно населено място има равното право на възможност да поддържа и създава добри условия на живот. В този смисъл в основата на взаимодействието ми ще бъде работата с местните общности, отделния човек /с акцент върху младите хора, отглеждащи деца и обучаващи деца на територията на общината/, с кметовете на кметства и съобразяване с техните предложения при реализацията на поселищните политики. Поради тази причина ще продължа с добрата практика да поддържам свободен прием на гражданите освен в приемния ден и във всеки един ден от седмицата, когато имам възможност за това“, уверява още Атанас Атанасов, кмет на Община Твърдица.

Източник: "Радио Сливен нет"
 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев