Община Сливен

Кметът на Твърдица Атанас Атанасов внесе официално в Общинския съвет своята програма за управление мандат 2019-2023 г

-------
21.02.2020 / 13:38

На 10.02.2020 г. кмета на община Твърдица Атанас Атанасов внесе официално в общински съвет Твърдица своята програма за управление мандат 2019-2023 година.

Програмата е с акцент подобряване условията за живот и отглеждане на деца от младите хора на територията на общината, извеждане на ново ниво на здравното обслужване и подобряване на образованието в училищната мрежа чрез акцентиране върху трите компонента от образованието според Закона за предучилищното и училищно образование – обучение, възпитание и социализация с акцент върху възпитанието и социализацията и противодействие на вербалното и физическо насилие в училищата. На следващо място програмата предвижда отстояване на позициите, които общината е завоювала през предходните два мандата с прекатегоризацията и от 5 /последен/ в 4 ерархически тип – тоест община с над общинско значение според категоризацията на Националната стратегия за пространствено развитие на България.

 

В заключение Ви уведомяваме, че в програмата е заложено стриктното прилагане на 12 – те принципа на добро и демократично управление на Съвета на Европа.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев