Община Сливен

Мобилен екип на сектор „Български документи за самоличност” в дома в селище Качулка

-------
14.02.2020 / 10:41

Мобилен екип на сектор „Български документи за самоличност”-Сливен извърши организиран прием за подмяна на лични документи в дома в селище Качулка

Екип на сектор „БДС” към ОДМВР-Сливен с мобилна станция осъществи вчера прием на заявления за подмяна на лични документи в Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в селище Качулка. Съвместно със служители на полицейски участък „Запад” при РУ-Сливен бяха приети 26 заявления на потребители на дома, медицински и обслужващ персонал.

Все повече фирми и държавни учреждения се възползват от организирания прием за издаване на лични документи. Приетите искания са разпределени, изготвен е график на посещенията, като заетостта на сектора е за целия март месец и началото на април.

 

В сектор „БДС”-Сливен продължават да се приемат молби за организиран прием. Той се осъществява по желание на място във фирмата или в сградата на сектора на ул.”Мишо Тодоров” №2 в зала, различна от общия прием.

 

Няма ограничение в броя на желаещите да се възползват от тази услуга, което означава, че и фирми с малко персонал могат да направят своята заявка. Необходимо е да се подаде писмено искане за извършване на тази услуга, да се посочи лице за контакт и да се изготви списък на желаещите и вида на документа. Искането може да си изпрати по пощата на адрес ОДМВР-Сливен, гр.Сливен, ул.”Ген.Скобелев”№5 или на електронната поща на дирекцията sliven@mvr.bg .

 

 

 

Важно е да се знае, че заявления за подмяна на лична карта може да подават и преди изтичане срока на нейната валидност.

 

 

 

Ежедневна информация, свързана с издаването на българските лични документи може да се получи на телефони: 044/644-355.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев