Община Сливен

ДПС- Сливен чества 30 години от създаването на местната организация

ффефефе
12.01.2020 / 20:13

Без помпозност, но изискано, ДПС – Сливен отбеляза 30 години от създаването на местната организация на партията. Тържеството се състоя в събота, 11 януари.

Заместник – председателят на партията Янко Янков и областният председател Мустафа Мустафов поканиха представители на движението от областта, активисти, съмишленици, приятели, с които са отдавна обединени в стремежа да работят за по – добър живот на хората в региона.

Гражданска позиция не се отстоява с юмрук по масата. Понякога се налага твърда ръка, друг път – повече дипломация. Но винаги човечност в политическите решения, работа в интерес на хората тук и сега. Така 30 години ДПС отстоява правата и свободите на всички български граждани и достойнството на всеки един човек. Отстояваме демокрацията и стабилността на страната и региона.

Трудности има през целия път. Сериозните икономически, демографски, а сега екологични и климатични проблеми в страната се отразяват на качеството ни на живот. ДПС като отговорна политическа сила винаги е работило и продължава да работи за по-качествен живот на млади и възрастни, с внимание към децата и социално незащитените хора, за по – добро здравеопазване и образование.

Водени от изконните човешки ценности, в дух на либерализъм и добронамереност, истински се надяваме, че и през новия мандат ръководството на Община Сливен ще прояви далновидност и прагматизъм, общинските съветници ще вземат най - добрите решения за развитието на града и селата в общината, съобразени с предизвикателствата на новото време.

Водени от своята биография, от принципите за заедност и евроатлантическите ценности, ДПС ще подкрепя и занапред своевременни и разумни ходове в името на доброто бъдеще на Сливен и региона. Това отбеляза пред своите съпартийци Янко Янков.

Заедно с областния председател Мустафа Мустафов пожелаха на всички свои съграждани здраве и успешна година, а на съмишлениците си – отговорност, сила и разум за добри и обединяващи каузи.

 

Защото правото на човек да бъде щастлив е над всичко!

 

Източник:Радио "Сливен нет"

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев