Община Сливен

Досъдебно производство за нерегламентирано присъединяване към електропреносната мрежа в с. Градец... Кражба от частен имот в Сливен

-------
06.01.2020 / 11:41

Служители на РУ-Сливен работят по кражба от къща в местността „Дюлева река“. Заявлението е подадено на 4 януари. След взломяване на прозорец, неизвестен извършител е откраднал в къщата, като е извършил кражба на телевизор "Телефункен". Нанесената щета е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.

 

На 5 януари е започнато досъдебно производство, относно нерегламентирано изхвърляне на животински отпадъци в землището на село Николаево. Случаят е докладван на Районна прокуратура-Сливен, извършват се процесуално-следствени действия.

 

На 3 януари в РУ-Котел е започнато досъдебно производство за нерегламентирано присъединяване към електропреносната мрежа. Полицейските служители установяват, че в частен имот в село Градец е извършено нерегламентирано присъединяване към ел.мрежата, което е създало условия за некоректно отчитане на потребената енергия.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев