Община Сливен

Шест непълнолетни деца са установени при полицейска операция в нощните заведения в Сливен... Хванаха неправоспособен водач

-------
17.12.2019 / 10:43

Шест непълнолетни деца са установени при полицейска операция в нощните заведения в град Сливен. Акцията е осъществена на 14 и 15 декември от служители на РУ-Сливен, Инспекция по труда-Сливен, РСПБЗН-Сливен и Специализираните полицейски сили. Акцията е с цел обезпечаване сигурността на децата на обществени места, ограничаване противообществени прояви и престъпления от и срещу малолетни и непълнолетни деца, свързани с наркотични вещества и безнадзорност.

Извършени са проверки в 9 заведения, 11 игрални зали и клубове за хазарт. Установени са 6 непълнолетни пред заведение в град Сливен след 22,00 часа, без придружител. На родителите са съставени 2 акта и 4 протокола за предупреждение по Закона за МВР.

 

Неправоспособен водач е установен от полицейски екип в град Сливен. На 12 декември в кв.“Сини камъни“ е извършена проверка на 30-годишния Г.Г., водач на лек автомобил „Нисан“. Г.Г. е неправоспособен и повторно е установен да управлява МПС, след влязло в сила административно наказание за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев