Община Сливен

Тържествено запалиха светлините на коледната елха в Котел

-------
11.12.2019 / 15:06

Традиционното тържествено запалване на светлините на коледната елха в Котел и тази година се превърна в незабравим празник за жителите и гостите на града и даде тон на коледното настроение. За първа година в Котел бе открит и Коледен базар, където местни производители и търговци изложиха своята продукция и я споделиха с посетителите му.

 

Усещането за празник и за наближаването на най-вълшебното време от годината завладя града. Емоциите и настроението бяха приповдигнати от атрактивната светлинна арка, която се превърна в атракция за малки и големи.

 

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на предстоящите коледно-новогодишни празници на площад „Възраждане“ ни пренесоха с изпълненията си талантливите деца от ЦПЛР – Котел, с ръководител Красимира Софенкова, „Аниматори“ от 9 и 11 клас , с ръководител Славка Докова, Деца от кръжока по англ. език , с р-л Дарина Кондева, фолклорна група към НУФИ „Филип Кутев“, с р-л Сашка Ченкова и корепетитор Минко Георгиев.

 

Kметът на община Котел Коста Каранашев, пожела на всички здраве и много усмивки. Той покани всички жители на общината да присъстват на тържеството „Коледа с приятели“, което ще се състои на 20 декември (петък). Заедно с децата на Котел, Каранашев даде началото на обратното броене до запалването на светлините на Коледната елха, а празнични илюминации оповестиха заветния момент.

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев