Община Сливен

Екипи на РСПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за оказване на техническа помощ и произшествия през изминалото денонощие

.........................................
06.11.2019 / 09:46

Екипи на РСПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за оказване на техническа помощ и произшествия през изминалото денонощие.

 

На 5 ноември, около 11,00 часа, е възникнал пожар в апартамент на бул. "Христо Ботев", в град Сливен. Съобщението е получено в 11,11 часа, произшествието е ликвидирано в 11,23 часа от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожен е сенник, стъклопакет и домашно имущество. Спасен е апартаментът.

Най-вероятната причина за пожара е хвърлена незагасена цигара от съседни етажи в терасата на апартамента, вследствие на което се запалва домашно имущество.

 

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал съдействие на ЦСМП-Сливен при пренасяне на пациент. На 5 ноември, в 20,15 часа, в РСПБЗН-Сливен, е получен сигнал от екип на ЦСМП-Сливен за съдействие при пренасяне на лежащо болна жена от жилище, намиращо се в местността „Дюлева река“. Пожарникарите са пренесли 48-годишната жената, до линейката и са я свалили от нея в спешния център.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев