Община Сливен

„Заедно в час“ набира кандидати за учители в Сливен

.........................................
05.11.2019 / 18:43

Програмата за професионално и лидерско развитие на „Заедно в час“, която обучава и подкрепя хора от различни сфери да работят като учители, разширява своя обхват и вече е отворена за кандидатстване в област Сливен.

 

Всички желаещи да кандидатстват за учители по Програмата през 2020 г. могат да получат повече информация по време на информационната среща, която ще се състои утре, 6 ноември, от 18:00 ч. в зала „Май“ на Община Сливен.

 

До 15 ноември 2019 г. всички заинтересовани лица могат да подадат своята кандидатура на сайта на организацията. Няма изискване кандидатите да имат учителска правоспособност – одобрените участници придобиват такава в рамките на Програмата.

 

Необходими са завършена минимум образователно-квалификационна степен „Бакалавър“, желание и готовност за работа като учител на пълен работен ден за период от две години.

 

„Заедно в час“ работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование – независимо от това къде живее, кое училище посещава и какви са финансовите възможности на родителите му.

 

Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които да работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

 

 
 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев