Община Сливен

Официално бе открита обновената сграда на кметството в Караново

------------------------------------
15.10.2019 / 18:05

На 15 октомври карановци имаха повод за радост и веселие –официалното откриване на обновената сграда на кметството и пространство пред местната управа. В 11:00 ч. кметът на селото Николина Стефанова посрещна своите гости: кметът на община Нова Загора Николай Грозев и неговият екип, Галя Захариева – народен представител в 44-то Народно събрание, Георги Николов – председател на ОбС Нова Загора, кметове на населени места и много приятели на Караново.

Тя приветства присъстващите по повод празника и изказа благодарност на общинското ръководство и лично на кмета г-н Грозев за всеотдайната подкрепа при реновирането на новата сграда на местната управа на с. Караново и превръщането на селото в едно по-приветливо място за живот.

Трикольорната лента беше прерязана от заместник–кмета Светла Стоянова и кмета на с. Караново Николина Стефанова , след което беше плиснато традиционното менче с вода.

Специален поздрав отправиха възпитаничката на ОШИ „Илия Аврамов” – Неделина Коев и талантливите танцьори при клуб по спортни танци „Яница – Т. А”. В пъстрата палитра на празника се вплетоха игривите ритми на ДЮФА „Загорчета“ , които повишиха градуса на настроението.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев