Община Сливен

Състоя се традиционният прием на кмета на община Нова Загора по случай празника на града

------------------------------------
11.10.2019 / 22:00

Дни преди Петковден се състоя традиционният прием на кмета на общината Николай Грозев, с който градоначалникът за пореден път засвидетелства своето уважение към представители на новозагорската общественост, отдаващи труда си за родното място. Сред официалните гости, дошли да споделят празника, бяха: народният представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева, областният управител на област Сливен Чавдар Божурски, секретарят на област Сливен Кирил Аврамов, общински съветници, кметове на населени места, представители на обществени институции, учебни заведения и др.

Вечерта започна със стихотворението „На Нова Загора” на Цветелина Минчева от гр. Велико Търново, отличено със специална награда в „Националния поетичен конкурс Нова Загора 2019”, след което своя поздрав към присъстващите отправи домакинът на вечерта г-н Грозев.

Той използва повода да сподели, че хубавите неща в града и общината продължават да се случват, като изтъкна заслугите на своя екип и подчерта водещата роля на обществените и бизнес институциите за развитието на родния ни край. Традиционно на приема на кмета се връчва и стипендията на Ротари клуб - Нова Загора на изявени ученици от средните училища.

Тази година паричната награда получават възпитаниците на Професионалната гимназия по техника и технологии "Атанас Димитров" – Силвия Стоилова и Средно училище „Христо Ботев” – Стефан Велев. Наградите бяха връчени от председателя на Ротари клуб Валентин Василев.

В края на вечерта бяха изказани благодарности на всички спомогнали за организирането и провеждането на културните и спортни събития, заредили новозагорци с много настроение и радост. След което празникът продължи с изисканите музикални изпълнения на Трио „Арте плюс” - гр. Стара Загора и оживени приятелски разговори.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев