Община Сливен

Скандално: От БСП нарушават правилата с предизборните плакати

----
08.10.2019 / 10:31

Щабът на Кольо Милев и БСП в Сливен отново нарушават правилата на честната предизборна надпревара.

По традиция, по време на предизборна кампания Община Сливен поставя на Ларгото поредица от пана, за да може кандидатите да лепят върху тях агитационните си материали. Срещу всеки номер в бюлетината съответства една страна на табло. Още в първите дни на кампанията щабовете знаеха къде са техните места, тъй като номерацията на таблата бе поставена на видимо място.

Въпреки всичко определените по честен начин площи са се сторили недостатъчни на Столетницата. Затова активисти на Кольо Милев и БСП са започнали да лепят плакати и по съседни страни на паната. Нещо повече, говори се, че именно техният екип е отговорен за накъсаните агитационни материали на други кандидати.

В бързината да налепят плакатите си на възможно най-много места без да ги хванат, активистите от щаба на Кольо Милев дори са ги залепили накриво. До момента няма официална реакция от БСП Сливен, както и от засегнатите политически формации.

Преди началото на предизборната кампания четири от политическите субекти, участващи в надпреварата за Сливен, подписаха споразумение за честно и почтено поведение в рамките на кампанията. От местната централа на социалистите демонстративно се появиха на мероприятието, за да заявят, че няма да подпишат декларацията.

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев