Община Сливен

ГЕРБ Сливен открива предизборната си кампания на 30 септември

------------------------------------
26.09.2019 / 15:15

ГЕРБ Сливен ще даде официално начало на предизборната си кампания със специално събитие, представящо основните приоритети в програмата за управление на общината.

На 30 септември от 18,30 ч. в Драматичен театър „Стефан Киров" Стефан Радев и кандидатите за общински съветници ще разкрият какъв е планът за обновяване на градската среда; как ще се работи за икономическото развитие на Сливен и какво се предвижда за подобряване на техническата инфраструктура.

„Повече за хората тук“ е специално събитие, на което ще се разкрие още и от приоритетите на кандидатите под номер 43 в бюлетината по отношение на сигурността, образованието, туризма, здравеопазването и социалната политика. Сливналии ще имат възможността да научат повече и за постигнатото от екипа на Стефан Радев през изминалия четиригодишен мандат.

Гостите в театъра ще имат възможността да се запознаят и с кандидатите за кметове на ГЕРБ в населените места в общината.

Специалното събитие на ГЕРБ Сливен е със свободен вход. Заради засиления интерес към мероприятието от офиса на партията препоръчват желаещите да присъстват да заемат местата си по-рано.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев