Община Сливен

В Нова Загора официално бе открита покритата трибуна на Градския стадион „Загорец''

------------------------------------
24.09.2019 / 13:46

Официалното откриване на покрита трибуна на Градския стадион „Загорец“ събра почитателите на футбола на 21 септември в 16.00 ч.

Изградения обект е подарък от градоначалника Николай Грозев и неговия екип за всички фенове на новозагорския Футболен клуб „Загорец“, с председател Даниел Кирчев и треньор Мирослав Миндев.

След като официалните лица, начело с кмета Николай Грозев, заеха своите места, беше извършено освещаване на обновената трибуна. С думи на благодарност към ръководството на Община Нова Загора се обърна треньорът на ФК „Загорец“ Мирослав Миндев.

„Благодаря на всички, които ни повярваха и продължават да вярват в нашия успех. Искаме да посветим нашите бъдещи победи на онези, които ни обичат, а на следващите домакински мачове си пожелаваме тези трибуни да бъдат изпълнени докрай“.

Кметът Николай Грозев поздрави футболистите за борбения дух, отличната игра и незабравимите емоции, които поднасят на многобройните си фенове. „През годините Вие доказахте, че отново сте фактор и един стойностен отбор. Спечелихте уважението на футболната общност и респекта на своите противници, доказвайки, че „загорският“ дух е жив и несломим. Всички ние вярваме във Вас и сме сигурни, че Ви предстоят още много победи. Убеден съм, че ще затвърдите мнението, че „Загорец“ е един от отборите играещи най-динамичен и зрелищен футбол.“

Г-н Грозев и Даниел Кирчев прерязаха заедно трикольорната лента и плиснаха традиционното менче с вода. Възпитаниците на НУ „Любен Каравелов“ поздравиха всички със своето емоционално изпълнение, след което от 17.00 ч. на Градския стадион започна футболната среща между ФК „Загорец“ и ФК „Несебър“ от 8-мия кръг на Югоизточна футболна група.

При изграждането на откритата трибуна бяха премахнати частично настоящите земно-насипни трибуни, като се замениха с нова покрита трибуна, под която се разположиха обслужващи помещения за спортисти и администрация, предоставящи необходимия комфорт, съответстващи на съвременните изисквания.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев