Община Сливен

На 17 октомври ще се проведе Мис Сливен, а на 19 октомври - фестивалът "Приятелство без граници"

------------------------------------
19.09.2019 / 15:02

За първи път тази година ще се проведе конкурсът Мис Сливен, част от националната надпревара Мис България.

Грандиозният спектакъл ще събере гости на града в зала Сливен на 17 октомври от 19:30 часа. Вече започнаха записванията на участнички от град Сливен и цялата околия. Лицензиантката на Мис България Ирина Папазова разкри, че последната носителка на най-желаната корона Теодора Мудева всъщност е родена в Сливен, но от много години живее в Бургас. Така че нищо чудно новоизбраната Мис Сливен да е следващата Мис България.

Ако сте момичета на възраст между 16 и 24 години, ако сте над 166 см високи и се увличате от модата и красотата, запишете се за участие във ФБ страницата на: Мис Сливен или на мейл miss.sliven@gmail.com. Не забравяйте да изпратите ваша снимка и информация за себе си.

 

Източник: https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/irina-papazova-trsi-novata-mis-blgariya-v-sliven-401904.html

 

Фолклорен танцов фестивал „Приятели чрез танца“ за любителски клубове и детски танцови състави ще се състои на 19 октомври в Сливен, съобщиха организаторите. Денят ще започне с дефиле на участниците от 11.15 часа по допълнително договорен маршрут. Официалното откриване е от 12.00 часа пред сградата на Община Сливен. Ще бъдат представени мегдански хора от Тракия: Трите пъти, Боалийско хоро, Тракийска ръченица. Откриването ще завърши с Право тракийско хоро на всички участници.

Надиграването е от 14. 00 часа, а докато журито заседава, организаторите дават възможност на всички участници да се включат в заключителния концерт. По – късно ще се състои обявяването на победителите и награждаването.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев