Община Сливен

Общински съвет Нова Загора проведе 59-тото си заседание

------------------------------------
19.09.2019 / 14:59

Петдесет и деветото заседание на Общински съвет - Нова Загора се проведе на 19 септември 2019 г., като в дневния ред бяха включени 17 точки, а допълнително бяха внесени още 2 точки. Неговото начало бе поставено нетрадиционно - с поднасянето на красив букет и подарък за общинския съветник от ПП ГЕРБ Боянка Гидикова. Поводът е малкият Тодор, дошъл на бял свят на 22 юли. Кметът Николай Грозев, Общинското ръководство и всички общински съветници орисаха юнака със здраве и късмет, а на неговата майка пожелаха винаги да изпитва това щастие, което чувства от мига на появата на малкия си син!

На сесията бе разгледано и одобрено Предложението за одобряване на актуализираната бюджетна прогноза на Община Нова Загора за периода 2020-2022 г. на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности и бюджетната прогноза на МБАЛ „Св. Петка Българска” ЕООД за периода 2020-2022 г. Приети бяха предложенията за одобряване на вътрешни компенсирани промени по бюджета на Община Нова Загора и Списъкът за капиталови разходи за 2019 г., както и Предложението за одобряване на изработения окончателен проект на Общия устройствен план на община Нова Загора. Гласувано бе утвърждаването на маломерни и слети паралелки в училищата на територията на община Нова Загора.

След дадената възможност за питания, обръщения и декларации, председателят на Общински съвет – Нова Загора Георги Николов закри заседанието.

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев