Община Сливен

Тържествено откриха учебната година в община Нова Загора

-----------
16.09.2019 / 13:00

Със специални тържествени церемонии започна учебната година във всички училища на територията на община Нова Загора, които получиха от кмета Николай Грозев специални поздравителни адреси. Той и членовете на общинското ръководство отново уважиха лично всички учебни заведения в града, посрещащи с много вълнение своите ученици.

Г-н Грозев бе гост на тържествата в Средно училище „Христо Ботев” и в Начално училище „Любен Каравелов”. Градоначалникът поздрави всички ученици, учители и родители, като им пожела на добър час през новата 2019/2020 учебна година. В НУ „Любен Каравелов”, г-н Грозев, заедно с директорката Пенка Калина-Колева, имаше удоволствието да открие символично въздействащото пано, нарисувано на фасадата на учебното заведение.

Пожелания за много успехи и поводи за гордост, от името на г-н Грозев, отправиха и председателят на Общински съвет Георги Николов, заместник-кметовете Светла Стоянова, Нина Генчева и Ивайло Енев, секретарят Мария Стефанова и началник-отделите „ОМДСЗСП” и „КМПИМ” Соня Петрова и Станимира Кънчева, които присъстваха на официалните церемонии в НУ ”Св. Паисий Хилендарски”, СУ „Иван Вазов”, ПГСС и ПГТТ "Атанас Димитров".

За всички ученици днес бе поставен един красив старт за успех и добри постижения, за покоряване на върховете на знанието. Нека новата учебна година бъде наситена с ентусиазъм и творчески труд, с много усърдие, желание, воля и дух, за да се върви напред и нагоре по стръмния път на науката. На добър час!

Още снимки от новината

-------------
-------------
--------------

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев