Община Сливен

Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод първия учебен ден

------------------------------------
16.09.2019 / 12:00

Скъпи ученици, уважаеми учители и родители,

С особено вълнение се обръщам към Вас, за да Ви поздравя по повод първия учебен ден и да Ви отправя своите най-искрени благопожелания за здраве и успехи. 15 септември не е отбелязан в календара на официалните празници, но е един специален ден за всеки от нас, защото е символ на преклонение към образованието и стремежа на българина към духовност, наука и просвещение. Празник, който съчетава приемствеността между поколенията, традициите и надеждата за бъдещето.

Тази година, близо 4000 деца ще прекрачат прага на училищата в новозагорска община, като около 400 от тях са първокласници и ще започнат своето вълнуващо пътешествие в света на буквите и науката.

Мили ученици,

Нека училищният звънец възвести началото на една успешна учебна година, която да Ви донесе много споделени мигове, вълшебни срещи в света на познанието и неугасим ентусиазъм. Желая Ви тя да бъде изпълнена с нови знания и успехи, нови приятелства и интересни занимания. Бъдете здрави, любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сила да ги постигате.

Уважаеми учители,

Благодаря Ви за Вашите усилия, за Вашия професионализъм, за търпението и подкрепата Ви. Желая Ви сили и творческо дръзновение,за да пазите и градите неуморно най-голямото ни богатство – нашите деца! Не се уморявайте да вървите по пътя на духовността с памет към тези, които са го извървели преди нас и с доверие към идващите след нас!

Скъпи родители,

Бъдете близо до децата си, подкрепяйте ги и заедно с техните учители съдействайте за успешното им израстване. От сърце Ви желая воля и търпение, за да ги окриляте в трудните моменти и да им осигурявате спокойствие, любов и изпълнен с хармония свят.

Честит първи учебен ден и на добър час!

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев