Община Сливен

ГЕРБ - Сливен се включи в почистването на ПП "Сините камъни"

------------------------------------
14.09.2019 / 18:41

За поредна година ПП ГЕРБ-Сливен подкрепи инициативата "Да изчистим България заедно" и се включи в почистването на ПП "Сините камъни". 14 септември бе определен за почистване на обществени места в цялата страна. Сборният пункт беше на Долната лифтена станция и бяха почистени кътовете за отдих, туристическите пътеки към Карандила, както и коритото на потока под Халката.

От ГЕРБ Сливен се включиха председателят на общинската организация Здравко Костадинов, общински съветници, младежите от МГЕРБ и членове на партията. В акцията в почистването на Долна лифтена станция участваха още народният представител Мария Белова, кметът Стефан Радев, председателят на Общински съвет - Димитър Митев, заместник – кметовете Румен Иванов и Пепа Чиликова и много граждани. Над 10 са местата в Сливен, в които днес се провежда инициативата.

От Община Сливен раздадоха чували и ръкавици на всички участници в акцията по почистване. „Трябва да се научим да пазим природата и местата, които се използват за отдих и спорт. Призоваваме всички да почистват отпадъците си всеки ден, а не само в дни като този“, коментира Здравко Костадинов.

Кампанията „Да изчистим България заедно” е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по - чиста.

От създаването на кампанията до сега ПП ГЕРБ – Сливен е редовен участник в инициативата.

 

Пресцентър на ПП ГЕРБ-Сливен

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев