Община Сливен

Димитър Сяров е кандидатът на Обединение Демократична България за кмет на община Сливен

------------------------------------
07.09.2019 / 10:40

Димитър Сяров е кандидатът на Обединение Демократична България за кмет на община Сливен. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

След окончателното й формиране, ще бъде представена и листата с кандидатите за общински съветници на обединението.

“ За родния си град Сливен, като кандидат за кмет, мога да предложа само това, което искам и за семейството си – за съпругата ми, дъщеря ми и родителите ни. Искам го същото и за моите съграждани: чиста вода, чист въздух, добро образование и добро здравеопазване, сигурност у дома и на улицата, добро място за работа и лична професионална реализация, важна роля на гражданите в управлението. Да превърнем Сливен в град, в който младите могат да постигат мечтите си. Може да стане, в това си мнение съм категоричен и изразявам своята увереност, че заедно ще извървим пътя към тях с решителна мобилизация.“, пише в обръщението си към жителите на Сливен Димитър Сяров.

 

Той е роден през 1973 година в Сливен. По образование е юрист, работи като адвокат. В политическия и обществения живот се включва като един от учредителите на Партия Демократи за силна България – в самото начало като областен координатор, по-късно е избран за член на националното ръководство и заместник-председател на партията, какъвто е и понастоящем.

Избиран е за общински съветник . Бил е областен управител на Сливен от квотата на Реформаторския блок.

След излизането на депутатите на ДСБ и обществения съвет на РБ в опозиция на втория коалиционен кабинет на Бойко Борисов,заради провала и неслучилата се съдебна реформа, си подава оставката.

 

Източник: "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев