Община Сливен

Жителите на улица „Драгоман“ в Сливен с подписка до общината и предприятие „Градска мобилност“

.........................................................
05.09.2019 / 10:41

Живеещите на улица „Драгоман“ в Сливен внесоха подписка в общината и общинско предприятие „Градска мобилност“ с която настояват за разрешаване проблема им с паркирането на автомобилите си.

Преди около година на улицата е бил поставен пътен знак с който се забранява паркирането на пътни превозни средства, което прави невъзможно хората да паркират автомобилите пред домовете си без да са в нарушение.

Служители на МВР – Сливен няколко пъти налагат глоби на живущите на улицата, затова че са нарушили Закона за движение по пътищата и по-точно – неправилно паркиране.

Улица „Драгоман“ е в центъра на Сливен но не е синя зона, което я превръща в паркинг всекидневно.

„Всеки ден улицата е пълна с коли. Много хора научиха, че тук не е синя зона и паркират автомобилите си. Работещите в района на пл. „Левски“ също“ – разказват живущи на улица „Драгоман“.

Хората настояват да бъде преразгледано това състояние като улица „Драгоман“ попадне в обхвата на синята зона, за да може живущите там да паркират своите автомобили без да бъдат в нарушение като заплащат годишните си абонаменти, или под забранителния знак бъде поставена табела, че той не важи за живущите на улицата.

 

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев