Община Сливен

С касова бележка за 3.05 лв. дама от Сливен спечели прахосмукачка-робот

------------------------------------
30.07.2019 / 12:45

С касова бележка за 3.05 лв. Екатерина Коронова от Сливен спечели седмичната награда в Лотарията на НАП с касови бележки, съобщиха от сливенския офис на институцията. Късметлийката получи от директора на офис Сливен Петко Дюлгеров прахосмукачка-робот. С регистрираните до тук касови бележки Екатерина Коронова участва и в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв., жребият за която ще бъде изтеглен на 09.12.2019 г.

 

Тази година късметлиите в играта на данъчните се обявяват не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

 

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

 

От началото на годината от област Сливен са регистрирани 181 853 броя касови бележки на стойност над 2 млн. лева. Средния брой регистрирани касови бележки от един участник за същия период е 283 броя, а най-високата стойност на регистрирана от региона касова бележка е 8011,40 лв., уточниха от НАП.

 

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев