Община Сливен

Мустафа Мустафов оглави предизборния щаб на ДПС в Сливен за местния вот

.........................................................
25.07.2019 / 09:03

На заседание на Областния съвет на ДПС - Сливен областният лидер на партията Мустафа Мустафов бе избран за ръководител на предизборния щаб за местния вот тази есен. В щаба влизат още членове на Областния съвет, а общинските щабове ще се ръководят от общинските председатели на ДПС.

В интервю за Радио Сливен Нет Мустафов заяви, че са сформирани вече областният и общинските щабове и е приет график за провеждане на общинските събрания. Те трябва да приключат до 4 август. Ще бъде приет и график за общоселски събрания, откъдето също се очакват номинации за представители в местната власт - кметове и съветници.

Според решение на ръководството, водещи критерии при номинирането са кандидатите да са избираеми личности, да имат визия за развитие на общините, да са либерално настроени. И още:

Към момента ДПС няма решение да издига собствен кандидат за кмет на Община Сливен. По думите на Мустафа Мустафов, програмата минимум за Сливен са трима съветници в местния парламент.

Според областния председател на партията, машинното гласуване няма да повлияе на техните избиратели, но на изборните резултати може би, поради "намесата на човешка ръка" при преброяването.

Ние сме против преференциите, взели сме такова решение и ще следим да се спазва партийната дисциплина, заяви още Мустафа Мустафов.

 

Източник: "Радио Сливен нет"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев