Община Сливен

Пенсионерите от кв. "Загоре " в Нова Загора вече се радват на обновения си клуб

.........................................................
19.07.2019 / 13:54

Пенсионерите от жк „Загоре“ вече се радват на обновения си клуб. Днес уютното помещение, в което те споделят радости и неволи, бе официално открито от кмета Николай Грозев и председателя на ПК „Загоре“ Христо Димитров. Монтираният окачен таван, новите врати, осветителни тела и обзавеждане са поредният израз на признателност на общинското ръководство за достолепието, завоювано с труда на хората от златната възраст.

„Радвам се, че днес съм сред Вас, мили приятели. Надявам се,че ще имаме още много поводи да сме заедно и да успеем с още много задачи, които сме си поставили. Предстои още по-голямо благоустрояване на целия жилище комплекс.” каза градоначалникът по повод щастливото събитие. Той допълни, че вече са обновени всички пенсионерски клубове в Нова Загора и пожела на членовете на ПК „Загоре” дълги години със здраве и усмивки да ползват помещението.

От своя страна председателят и членовете на ПК „Загоре” не скриха приятните си емоции и вълнението, докато благодаряха от сърце за новата придобивка.

Тържеството продължи със специален поздрав на талантливата Яница Коларова и Певческата група към ПК „Загоре”. След което г-н Грозев и г-н Димитров спазиха традицията и „гръмнаха” тапите на пенливото шампанско, без което никой празник не е достатъчно блестящ.

„Извършеният ремонт е най-малкото, което може да се направи за вас от страна на общинското ръководство.

Още снимки от новината

.........................................................
.........................................................

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев